Ai o intrebare? Noi iti raspundem in maxim 48 de ore.

  • identificarea programelor de finanţare relevante şi recomandarea programului potrivit
  • analiza fezabilităţii investiţiei
  • asistenţă īn dezvoltarea proiectelor
  • asistenţă pentru solicitarea şi colectarea documentelor (studii, avize, autorizaţii) necesare proiectului
  • elaborarea documentaţiei necesare accesării fondurilor
  • asistenţă īn obţinerea finanţării bancare necesare acoperirii contribuţiei proprii īn cadrul proiectului şi susţinerii investiţiei totale
  • asistenţă pentru semnarea contractului de finanţare cu instituţia finanţatoare
  • asistenţă pe durata īntregului proces de finanţare şi implementare a proiectului
Mai multe detalii

       Firma de consultanţă SC LICINIU SRL este o societate comercială românească cu capital integral privat, înfiinţată în anul 2006, cu sediul în Sibiu, specializată în elaborarea de proiecte de consultanţă şi management , cu preponderenţă pentru accesarea fondurilor europene nerambursabile. 
      
Echipa SC LICINIU SRL este formată din membri şi colaboratori tineri, dinamici şi creativi, cu o vastă experienţă în elaborarea de proiecte şi implementarea acestora.
        Firma noastră se bazează pe profesionalism şi îşi propune să contribuie la creşterea competitivităţii economice în cadrul sectorului de afaceri din România. Valorile noastre se regăsesc în : orientarea către nevoile beneficiarilor (amabilitate, promptitudine, profesionalism, confidenţialitate), respectarea angajamentelor, calitatea serviciilor şi asistenţă pe întreaga perioadă de colaborare.
          Pe lângă consultanţa financiară vă putem oferi şi consultanţă de specialitate pentru următoarele tipuri de investiţii : plantaţii de afin, căpşuni, pomi fructiferi, achiziţii de utilaje de construcţii, achiziţii de utilaje agricole. Pentru aceste tipuri de investiţii avem în total 31 de proiecte aprobate, dintre care 15 sunt finalizate, 11 sunt în curs de implementare şi 5 sunt în perioada precontractuală. Pentru sesiunile în curs avem depuse un număr total de 39 de proiecte. 

      Discuţiile iniţiale referitoare la oportunitatea investiţiei şi consultanţa referitoare la eligibilitatea proiectului şi a cheltuielilor sunt gratuite.

      Dacă sunteţi interesaţi putem să vă prezentăm în limita timpului disponibil unele dintre proiectele noastre de succes ca şi exemple de bune practică(vizite la plantaţii, la locurile de garare ale utilajelor, etc).